Pret per: bucată
Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare
Mierea de rapita se cristalizeaza foarte repede datorita continutului mare de apa (18% din componenta). Din aceasta cauza acest tip de miere se poate cristaliza chiar in fagure si nu mai poate fi extrasa. Acest tip de miere are o coloratie foarte slaba.
Rapita este o planta oleaginoasa cu o arie larga de raspandire. Albinele apreciaza aceasta planta, culegand mari cantitati de polen si nectar. De obicei mierea de rapita se obtine in luna mai.
Mirosul nu este unul foarte placut in schimb gustul este delicios, acest tip de miere nefiind unul foarte dulce.
Textura este una foarte fina si cremoasa. Are o aciditate slaba si un Ph ridicat.Glucoza domina asupra fructozei si astfel se explica rapiditatea cu care acest tip de miere se cristalizeaza. Asadar, mierea de rapita se gaseste in comert doar sub forma cristalizata, avand aspectul unei creme. Se dizolva foarte greu in apa.
Indicatii terapeutice:
Precautii:
Suport clienti
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 15:00