Selectează o Pagină

Exista acel gust pe care nu il putem uita niciodata, si anume, gustul copilariei si aromele din bucataria bunicii. La Pravalia Mica incercam sa ne apropiem cat mai mult de acele gusturi si arome de mult uitate, promovand produse traditionale romanesti, autohtone, printre care se regasesc si produse Anna Boutique.

Anna Boutique Maison, este ”un loc cu parfum de inger” si reprezinta un concept nou pe piata din Romania, bazandu-se pe produse unicat sau serii mici, create in sistem de manufactura. Putem spune ca se pune accent pe diferit, pe calitate si nu pe cantitate, reprezentand partea principala a unui concept slow retail, cu care brandul se identifica in totalitate, ca o replica la tot ceea ce reprezinta produsele realizate in masa sau conceptul de industrial.

La fel ca si in cazul Pravalia Mica, dragostea, aprecierea pentru produsele autohtone, traditionale reprezinta cheia care definesc produsele Anna Boutique. Produsele sunt adresate celor care au gusturi rafinate sau mai sofisticate si care apreciaza intr-adevar produsele cu o alura romantica, bineinteles unicat. Publicul degustator caruia i se adreseaza brandul este cel care se identifica cu produsele acestuia, cei care iubesc culoarea, gustul, care doresc produse altfel.

La Pravalia Mica poti incerca aceste delicatese romanesti preparate cu dragoste si grija, cum ar fi gemul de capsuni cu piepr roz, dulceata de citrice cu migdale sau dulceata de caise cu lavanda si vin alb. Nu-i asa ca suna cu adevarat special?

Bucataria ardeleneasca a reusit sa ii cucereasca, dupa cum bine stim pe iubitorii produselor si mancarurilor autentice. Pregatite cu drag si multa grija de gospodinele ardelence, multe preparate culinare pastreaza inca gustul aprig al mancarii traditionale. Dulceturile de casa din Ardeal nu fac exceptie in randul acestor adevarate delicii culinare.

dulceata de capsuni

Cu totii stim ca dibaci, arta prepararii bucatelor, bucataria de acasa sau a bunicii, cu toate ne leaga de traditiile familiei si ale poporului nostru. Stiinta de a pregati si de a prepara corect si mai ales gustos pentru noi si familia noastra necesita anumite deprinderi, cunostinte, cultura, pentru a ne ridica la nivelul cerintelor pe care viata ni le impune. Bucataria este o arta, un domeniu in care cunostintele se perfectioneaza in timp, cu principii si secrete uimitoare, pe care le putem acumula doar practicand-o.

dulceata de pere

Din batrani am mostenit secrete culinare, respectate cu sfintenie de catre bunicile noastre atunci cand preparau bucate, transmise din generatie in generatie. La Pravalia Mica  gasesti produse realizate cu maiestrie si grija in gospodarii autohtone, pastrand retetele originale si imbinand la perfectie traditionalul cu zona fina a gastronomiei. Toate iti vor aduce gusturi unicat, la care te vei intoarce cu placere de fiecare data.